Juridische bijstand voor NautiV-leden

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We hebben de eer om vanaf heden onze NautiV-leden voor juridische bijstand in alle nautische en zakelijke kwesties te kunnen doorverwijzen naar een  gespecialiseerd advocatenkantoor, met name Pringuet & Brys uit Drongen.

Het kantoor neemt de volledige juridische dienstverlening waar van kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren.

Het kantoor behandelt voor haar cliënteel de fiscale betwistingen, de problematiek van en bij overdracht van aandelen, de geschillen met betrekking tot huurcontracten, overheidsopdrachten, milieu-en exploitatievergunningen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, verzekeringen, douanerecht, contractuele aansprakelijkheid, de uitvoering van promotie-en makelaarsovereenkomsten, concessieovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten.

Ze behandelen tevens de geschillen met betrekking tot aansprakelijkheid en schaderegeling en staan u bij als burgerlijke partij of beklaagde voor de Politierechtbank en de Correctionele Rechtbank.

Ze verlenen advies en bijstand in maritieme geschillen (zeevaart-en binnenvaart).

Iedere zaak wordt steeds behandeld door een vennoot en een medewerker, zodat de cliënt steeds meer dan één aanspreekpunt heeft.

Meer info over de advocaten en hun werking vind je op www.pringuet.be