NautiV op Belgian Boat Show 2018

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

NautiV zal opnieuw met een beursstand aanwezig zijn op de Belgian Boat Show.
Je vindt ons in hal 5 op plaats 5235, dezelfde plaats als vorige jaren. 

Dertig jaar dé toegangspoort tot het water

Na de grote toeloop en de hoge tevredenheid van de exposanten bij de voorgaande Belgian Boat Show ‘Float' editie in Breskens, eind september, is de sprint naar de dertigste editie van deze nationale watersport- en recreatiebeurs pas goed ingezet. De Belgian Boat Show, van 10-12 & 16-18 februari 2018 in Flanders Expo Gent, wordt de afspraak die bestaande en toekomstige waterliefhebbers niet mogen missen. Je uitleven op, aan en in het water, op welke manier ook, begint hier.

Volle hallen, meer nieuwe producten en diensten.


“We gaan opnieuw naar een professioneel topmoment waar iedereen een gemakkelijke inkijk krijgt in wat er in onze contreien aan watersport en pleziervaart mogelijk is.” zegt Christophe Coseyns, Head of Boat Show. Hij is er gerust in dat deze dertigste editie een topper gaat worden. “Opnieuw is de interesse van de exposanten zeer groot.”

De vier hallen van Flanders Expo zullen zeker opnieuw vol staan. De gebruikelijke indeling blijft: grote jachten en trailerbare boten in hal 8; accessoires, kleding en doe het zelf in hal 3; pleziervaartservices en toerisme in hal 5; beleving in Hal 7.

Maar ruim 20 % van de ingeschreven standhouders zijn nieuw....!

Toegangsticket aan 5€ in plaats van 15€?

Volg deze link en bestel ze online!